Зеленський хоче вести передвиборну кампанію в режимі "ріал-тайм"

Шоумен Володимир Зеленський заявив про намір провести з'їзд партії "Слуга народу", а передвиборчу кампанію хоче транслювати в режимі ріал-тайм

Про це він сказав у інтерв'ю "Українській правді".

"З'їзд партії буде.Тут буде з'їзд (в офісі на Печерську в Києві - ред.). Ви ніколи таких з'їздів партії не бачили. Добре, все відкрию. Але можна поки дату, коли я йду в ЦВК, не говорити? " - сказав він.

Зеленський сказав, що хоче проводити відкриту передвиборчу кампанію, щоб "у ріал-таймі люди бачили все, чим ми займаємося: створення команди, створення програми, з'їзд, похід в ЦВК".

"Це все ми будемо транслювати і показувати", - додав він.

На прохання підтвердити інформацію про те, що нібито власник медіахолдингу "1 + 1 медіа" бізнесмен Ігор Коломойський повинен йому $4 млн, Зеленський сказав, що це комерційна таємниця.

"Це комерційна таємниця, я не хочу говорити. Це дійсно правда, вони нам винні гроші. Сума немаленька. "1+1" нам винні ".

Відносини з Коломойським він назвав робочими і що все тільки "робочий процес".

Відповідаючи на питання про те, що, згідно з журналістському розслідуванню, Зеленський є співвласником кіпрської компанії "Green Family LTD", на яку записано три компанії на території Росії, зокрема "Грін філмс", він пояснив, що його компанія отримує роялті "від усього продукту, який проводився до 2014 року". Зеленський сказав, що він у Росію "не їздець і працювати з ними не хочу", а також пообіцяв вийти з російської компанії.

"З 2011 до 2021 року ми отримуємо роялті від "Сватів". Ми ці гроші отримуємо. Що ж нам треба робити? Закрити? Подарувати росіянам наші гроші? Ні. Ми візьмемо ці гроші, вони переходять на нашу кіпрську компанію, з Кіпру вони приходять в Україні і на це ми знімаємо тут. Ми все знімаємо тільки в Україні, і це правда. Все, що ми отримуємо, - це гроші від роялті. ми закриємо, вийдемо з цієї компанії як засновники", - пообіцяв шоумен.

Він уточнив, що має намір вийти не з компанії "Грін філмс", а з кіпрської компанії, яка є власником тих російських компаній.