Зеленський заявив про вихід зі складу акціонерів кіпрського офшору

Шоумен Володимир Зеленський заявив, що виходить зі складу офшорної кіпрської компанії, яка займається кіновиробництвом у Росії

Про це повідомляє ТСН.

Зеленський повідомив, що виходить зі складу компанії акціонерів кіпрської компанії Green Family LTD, що володіє компанією "Ґрін Філмс", яка знімає фільми в Росії.

Читайте також: 10 фактів із життя Володимира Зеленського

Для підтвердження своїх слів, шоумен показав документ, в якому йдеться, що він володіє 300 акціями компанії Green Family LTD, і заявляє про свій вихід зі складу акціонерів компанії.

Зеленський також вказує, що "в найбільш стислий термін здійснить усі необхідні дії, що передбачені діючим законодавством для мого виведення зі складу акціонерів компанії".

Читайте також: Кандидати в президенти України: хто є хто

Нагадаємо, що раніше журналісти програми "Схеми" заявляли, що не студія "Квартал-95" займається виробництвом кінопродукту у Росії, а фірма-засновниця студії - Green Family LTD (Володимир Зеленський володіє нею через кіпрську компанію). 

З початком війни на Донбасі та по 2017 рік ця фірма принесла $13 млн заробітку.

У грудні в інтерв'ю з Дмитром Гордоном Зеленський запевняв, що бізнес в Росії закрив у 2014 році.

Зазначимо, що партія "Слуга народу" висунула Володимира Зеленського кандидатом у президенти. Ймовірно, до ЦВК він подасть документи на свій День народження - 25 січня.