Учасниця Нацвідбору на Євробачення зібралася з концертами в Росію

MARUV планує заспівати в Москві та Санкт-Петербурзі

Відповідна інформація з'явилась в офіційному акаунті MARUV в Instagram, повідомляє Еспресо.TV

Анна Корсун, відома як MARUV, анонсувала сольні концерти в Росії, заплановані на квітень цього року. На рекламних постерах зазначено, що 6 квітня MARUV виступить в Москві, в концертному залі "Известия Hall", а 12 квітня дасть концерт у Санкт-Петербурзі.

Українська артистка також зазначила, що це буде її перший сольний концерт.

До речі, це далеко не перший виступ артистки в Росії. Вже будучи сольним проектом, MARUV виступала на концерті до Чемпіоноту світу з футболу "Moscow football fest".

Кар'єру Анна почала у 2013 році у складі гурту The Pringlez, у якому була вокалісткою. У 2016-му з авторською піснею "Easy to love" гурт виступав у національному відборі Євробачення. У цьому ж році гурт змінив склад музикантів, назву на MARUV, та оголосив новий колектив нащадком The Pringlez. У 2017-му гурт презентував свій дебютний альбом Stories.

У 2018-му Анна Корсун оголосила про початок сольної кар'єри. Визначальною стала і співпраця з Михайлом Бусіним - DJ Boosin. Їхня спільна композиція "Drunk Groove" підкорила світові чарти та зібрала майже 80 млн переглядів на YouTube.

Після того, як TAYANNA повідомила, що відмовляється від участі у національному відборі Євробачення, організатори повідомили, що її місце займе Анна Корсун. 

Читайте також: Євробачення-2019. Що відомо про учасників українського Нацвідбору