Батько Гандзюк заявив про контакти організатора вбивства його дочки з членами "Батьківщини" та БПП

Батько убитої активістки Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк заявив, що організатор убивства його дочки пов'язаний із членами ВО "Батьківщина" та Блоку Петра Порошенка

Про це Віктор Гандзюк заявив під час засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування нападів на активістів. Відео виступу оприлюднила у Facebook спільнота "Хто замовив Катю Гандзюк?"

"Зараз офіційно оголошено в розшук підозрюваного в організації вбивства кримінального авторитета Москала, який пішов на це вбивство не просто так, який пішов на це вбивство не з вулиці. Він пішов на це з будівлі Херсонської обласної державної адміністрації, де тісно співпрацював з конкретними людьми, для яких виконував конкретні завдання", - сказав батько вбитої.

Читайте також. 10 фактів із життя Катерини Гандзюк

За словами Віктора Гандзюка, підозрюваний в організації вбивства співпрацював із головою Херсонської облради, членом ВО "Батьківщина" Владиславом Мангером, головою Херсонською облдержадміністрації, членом БПП Андрієм Гордєєвим, а також із заступником Гордєєва Євгеном Рищуком.

Гандзюк наголосив, що ці люди скомпрометовані зв'язком із кримінальним авторитетом і "мають зникнути з політичного горизонту України". Також батько активістки заявив, що замовники вбивства його дочки відомі очільнику ГПУ Юрію Луценку та СБУ.