Вбивство Гандзюк: активісти вимагають від форуму Порошенка відповіді щодо причетності партійців Гордєєва та Рищука

Перед форумом Петра Порошенка друзі Катерини Гандзюк зібрались із вимогою почути від партії та Порошенка відповіді на питання, які в них плани щодо Гордєєва та Рищука, яких підозрюють у причетності до вбивства активістки Катерини Гандзюк

Про це повідомляє громадський активіст Іван Оберемко у Facebook

Активістів цікавить доля у партії Петра Порошенка губерантора Херсонської області Андрія Гордєєва та заступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука, яких підозрюють у причетності до вбивства активістки Катерини Гандзюк.

"Прямо зараз перед з'їздом БПП друзі Каті питають в присутніх та Петра Порошенка, які в них плани щодо Гордєєва та Рищука у партії. Що для них важливіше: два регіональних обсоса, замішаних у жорстоке вбивство Катерини Гандзюк, чи мінімальні залишки совісті та поваги до свого народу та країни. Гідність чи кров? Що оберуть?", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що батько Катерини Гандзюк заявив, що організатор убивства його дочки пов'язаний із членами ВО "Батьківщина" та Блоку Петра Порошенка.

За словами Віктора Гандзюка, підозрюваний в організації вбивства співпрацював із головою Херсонської облради, членом ВО "Батьківщина" Владиславом Мангером, головою Херсонською облдержадміністрації, членом БПП Андрієм Гордєєвим, а також із заступником Гордєєва Євгеном Рищуком.