Суд переніс розгляд справи генерала Гриняка

1 лютого 2019 року Шевченківський районний суд Києва продовжив підготовче засідання по кримінальному провадженню за обвинуваченням генерала МВС Володимира Гриняка

На засіданні сторона захисту заявила відвід прокурору. Захисники обвинуваченого наполягали на тому, що в ході досудового розслідування даного провадження держобвинувачення неодноразово допускало грубі порушення права Гриняка на захист, передає Еспресо.TV.

Проте судді не побачили вагомих для цього підстав, у задовільненні клопотання про відвід прокурора відмовили і продовжили засідання. Однак у ході розгляду справи встановили, що з технічних причин не відбувається он-лайн трансляція засідання на офіційному інтернет-сайті судової влади. Тому сторона потерпілих заявила клопотання про оголошення перерви в судовому засіданні для усунення технічних несправностей та відновлення трансляції.

В результаті усі сторони одноголосно підтримали таке прохання, наголосивши на важливості відкритості процесу викликаного активним суспільним інтересом до справи. Наступне судове засідання призначили на 15 лютого 2019 року.

"Майдан" генерала Гриняка. "Шустрова Live"