Банани, ананаси, ківі. Подружжя з Виноградова на власному городі вирощує тропічні фрукти

Лимони, мандарини, апельсини, кумкват, банани, ананаси, ківі, мурая, маракуя, фейхоа, пепіно, папая, гуава, джекфрут, анона, салак, дуріан, оливка, актинідія, авокадо, ешта, азимина, гранат, лаврове дерево, гвоздичне дерево, миндальний горіх

І це ще не весь перелік екзотичних фруктів та овочів, вирощених зусиллями Віолети Обривко, яка живе і працює у місті Виноградів.

Захопившись процесом вирощування, жінка вирішила розширювати асортимент екзотів. Збудувала ще одну теплицю, в кожній з них відповідний клімат. Цитрусовим, до прикладу, субтропічний. Бананам й ананасам - тропічний. Жінка розповідає, екзоти вирощує не для продажу, а для душі. Тим більше й сама змушена купувати овочі та фрукти. Адже дерева дають плоди тільки один раз на рік, пише Закарпаття онлайн.

Всю фізичну роботу, як справжня жінка, Віолета доручає чоловікові Олегу. А він у свою чергу допомогою це не вважає, каже, з задоволенням підтримує дружину у її захопленні, та ще й час від часу змушений заробляти на екзотичне хобі.

Читайте такожЩо таке імунітет та чи можна його підвищити

На досягнутому ентузіастка не зупиняється. Каже, в екзотичному асортименті вже з’явився новий гість - кокосове дерево, однак плодами воно ще не радує.