Бердянськ без води: в місті сталося 2 аварії на колекторі й можлива ще одна

3 лютого ввечері у Бердянську рухнула чергова ділянка колектора

Про це повідомляє "Про Бердянськ".

Через аварію о 19:00 припинили подачу води у кількох мікрорайонах Бердянська. Зокрема, у таких як Колонія, Слобідка, Коса, Центр.

Як розповів директор КП "Бердянскводоканал" Олександр Македонський, велика ймовірність обвалу чергової ділянки, яка проходить на Західному проспекті. 

Поліція перекрила автомобільний рух на цій ділянці. На місці робіт чергують директор Водоканалу, заступник міського голови Георгій Горячев, секретар міської ради Олексій Холод.

27 січня на ділянці магістрального каналізаційного колектора, розташованого на Мелітопольському шосе в місті Бердянськ, вже було руйнування труби колектора.

У результаті став неможливим рух стоків з більшої частини Бердянська і з метою запобігання витікання нечистот з каналізації, терміново були зупинені насосні станції. Таким чином була припинена подача води в 6 мікрорайонів міста.

Тому слідчі Бердянського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом масштабної аварії на магістральному каналізаційному колекторі в місті Бердянськ, у результаті якої велика частина міста залишилася без водопостачання.