Netflix оголосив зірок, які з'являться у новому сезоні серіалу "Метод Комінські"

Жаклін Біссет, Джейн Сеймур і Пол Райзер зіграють у нових епізодах комедійного серіалу від Netflix

Про це стрімінговий сервіс повідомив у своєму Twitter, передає Еспресо.TV.

"Метод Комінські" продовжений на другий сезон. Дата прем'єри поки не оголошується. Однак стало відомо, кого з акторів побачать глядачі.

Так, у продовженні "Метода Комінські" зіграє володарка "Золотого глобуса" Жаклін Біссет, відома за фільмом "Вбивство в Східному експресі". Вона виконає роль француженки Габріель - мами Мінді (Сара Бейкер) і колишньої дружини Сенді (Майкл Дуглас).

Лауреат "Золотого глобуса" і "Еммі" Джейн Сеймур з'явиться на екрані в образі Меделін - колишньої коханої товариша Сенді - Нормана (Алан Аркін).

Пол Райзер виконає роль шкільного вчителя.

Головний герой комедійного серіалу "Метод Комінські" - видатний викладач акторської майстерності, а в минулому кінозірка Сенді Комінскі. Здається, що він може виховати навіть з абсолютного нездари актора вищої категорії. Сенді встиг попрацювати з багатьма людьми, кожен з яких відрізнявся своїм унікальним мисленням і поведінкою. Однак є людина, яка зіграла важливу роль в його житті. Це його агент Норман Н'юландер. Разом друзі з гумором та гідністю пройшли через усі радощі та труднощі життя і є справжнім доказами того, що роки не владні над справжньою дружбою.