У зоні ООС військові потренувались розгортати і наводити “Урагани”

Військові ЗСУ пройшли тренування у зоні ООС із застосуванням реактивної системи залпового вогню "Ураган"

Про це повідомила прес-служба Операції об'єднаних сил у Facebook.

У районі проведення операції Об'єднаних сил на одному з полігонів за наказом Командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відбулося практичне тренування підрозділів реактивної артилерії з РСЗВ "Ураган" на озброєнні. 

“Зокрема, було відпрацьовано дії пунктів управління реактивного артилерійського дивізіону з виходом підрозділів на вогневі позиції та здійсненням наведення на ціль”, - йдеться у повідомленні прес-служби.

Реактивники виконали поставлене завдання на оцінку "добре". Вони показали гарний вишкіл та високу професійну майстерність.

"Своїми діями вони вкотре довели здатність швидко висунутися з району відведення, здійснювати марш, розгортання у районі вогневих позицій та точно наводитись на ворожі цілі для їх подальшого ураження", - повідомила прес-служба ООС.

"Ураган" - реактивна система залпового вогню калібру 220 мм. Комплекс має бойову і транспортну машини, які базуються на доопрацьованому шасі ЗІЛ-135ЛМ. Система несе 16 реактивних снарядів масою по 280 кг кожен, які здатна випустити залпом за 20 секунд.