У Tesla з'явився "собачий режим": на випадок, якщо улюбленця потрібно залишити у машині

Tesla додала в свої автомобілі спеціальний режим для залишених в машинах собак

Про це йдеться в повідомленні компанії в Twitter.

Спеціальний режим для собак автоматично вмикає комфортну для залишених в салоні тварин температуру - це дозволить їм не перегрітися в автомобілі.

На головний екран Tesla при цьому виводиться фраза "Мій господар скоро повернеться", щоб оточуючі люди не хвилювалися за залишену собаку. До того ж, у "тваринному" режимі буде постійно працювати кондиціонер, а в салоні гратиме музика.

"Вперше в галузі безпеки ми вводимо захист від перегріву кабіни, орієнтовану на безпеку дітей і домашніх тварин. Ця особливість дозволить підтримувати комфортну температуру всередині салону годинами, навіть коли машина не заведена. При цьому функція буде доступна завдяки унікальним, великим батареям Tesla", - зазначають у Tesla .

У літні місяці ситуація, коли тварини перегріваються всередині салону машини, дуже поширена, підкреслюють в Ветеринарній асоціації США. Вони не надають повну статистику по літніх місяцях, однак за два тижні благодійна організація з захисту тварин отримує близько 625 дзвінків з приводу тварин, які знаходяться у автівках і і можуть бути в небезпеці.

Читайте також: Позбавити людство заторів: Ілон Маск відкриває перший швидкісний тунель під Лос-Анджелесом