Джамала та представник Франції на Євробаченні-2019 заспівають у фіналі Нацвідбору

В інтервал-акті фіналу національного відбору на сцені виступатиме переможниця Євробачення-2016 Джамала та один з цьогорічних фаворитів за версією букмекерів - представник Франції Білал Хассані

Про це повідомляється на сайт офіційного бродкастера шоу, передає Еспресо.TV.

Фінал Нацвідбору відбудеться сьогодні, 23 лютого, о 19:00. Прямі трансляції здійснюватимуть телеканали UA: ПЕРШИЙ та СТБ.

За право представляти Україну в Тель-Авіві змагатимуться 6 конкурсантів: Freedom jazz, YUKO, MARUV, Brunettes Shoot Blondes, KAZKA та ANNA MARIA.

Чиайте також: Фальшиві ноти, гастролі в Росії та родичі в уряді Аксьонова. Що відомо про фіналістів Нацвідбору Євробачення-2019

У фіналі виступатимуть також українська співачка, одна з членів журі Нацвідбору Джамала та один з цьогорічних фаворитів за версією букмекерів, представник Франції Білал Хассані (Bilal Hassani).

Джамала виконає свій новий сингл Solo, прем’єра якого відбулася 1 лютого. Пісню написали три американських сонграйтера на чолі з саундпродюсером і композитором Брайаном Тоддом, роботи якого неодноразово отримували мультиплатиновий статус, входили у топ-5 хіт-парадів США і Великої Британії та номінувалися на Греммі.

Представник Франції – 19-річний музикант Білал Хассані – став популярним завдяки своєму блогу на YouTube та участі у французькій версії вокального шоу The Voice Kids. На сцені українського відбору він виконає свою конкурсну пісню Roi ("Король"), у створенні якої брали участь минулорічні представники Франції на Євробаченні – дует Madame Monsieur.