"Ваше інтерв'ю АTR - це повна ж*па", - член журі Нацвідбору Євробачення до ANNA-MARIA

Під час фіналу національного відбору Євробачення-2019 Євген Філатов та Джамала прокоментували позицію дуету Анни та Марії Опанасюк

Розмова між членами журі Нацвідбору та дуетом ANNA-MARIA відбулася під час фіналу конкурсу, передає Еспресо.TV.

ANNA-MARIA зазначили, що після свого інтерв'ю на каналі ATR зазнали цькувань, "як в 30-ті роки". "Якби нас змусили обирати між батьками і конкурсом, ми би, як всі нормальні люди, обрали батьків", - сказала одна із сестер.

Сестри Анна та Марія Опанасюк зазначили, що ситуація з Кримом – це трагедія, яка торкнулась багатьох сімей в Україні. Натомість Джамала зауважила, що вона прекрасно знає ситуацію і, на жаль, не має змоги бачити своїх батьків, тому що вони в окупованій частині України. "Є лише одна відповідь: Крим – це Україна, Крим окуповано, і в нас йде війна", - прокоментувала вона інтерв'ю співачок.

Ще один член журі Євген Філатов так прокоментував заяву співачок: "Ви кажете, щоб ми оцінювали вашу пісню, вона скаже про вас більше. Так, наприклад, Джамала вийшла на сцену і заспівала про те, за що болить її душа. І там була і позиція її зрозуміла, і пісня, – наголосив Євген Філатов. - Я боюсь, що вам доведеться ще багато разів повертатися до цього. Але я вважаю, що вчорашнє інтерв'ю для АTR для вас - це повна ж*па".

Читайте також: Фальшиві ноти, гастролі в Росії та родичі в уряді Аксьонова. Що відомо про фіналістів Нацвідбору Євробачення-2019