Американські лотереї розігрують $ 567 млн цього тижня

Що б ви зробили, якби вам пощастило зірвати кілька сотень тисяч доларів в одну з найбільших лотерей США?

Лотерея Powerball - США знову лідирує в списку лотерей з найбільшим в світі джекпотом, який зараз стоїть на позначці $ 322 мільйони. Джекпот найбільшої світової лотереї - межа мрій багатьох.

На сьогоднішній день призовий фонд лотереї Powerball США становить $ 322 мільйони, головний приз лотереї Mega Millions - США - $ 245 мільйонів. Багато хто купує одразу кілька квитків обох лотерей в надії, що один із них принесе удачу.

Лотерея Powerball - США, ймовірно, найпопулярніша лотерея в світі. Що робить її такою популярною? Які правила гри в Пауербол? Як можна грати в лотерею Powerball із будь-якої точки земної кулі, в тому числі і з України?

"Всі тільки і говорять про джекпот і поспішають купувати лотерейні квитки, - зазначив Гордон Меденіка, директор Mega Millions в спеціальному прес-релізі. - Коли джекпоти досягають таких сум, всі починають уявляти, як зміниться їхнє життя в разі виграшу".

Американці люблять купувати лотерейні квитки. За даними Північноамериканської асоціації штатних лотерей, за минулий рік американці витратили понад $ 80 мільярдів на лотерейні квитки. Це більше, ніж американці витрачають на кінотеатри, відеоігри, книги, музику і квитки на спортивні заходи разом узяті.

Як грати в американську лотерею онлайн?

Брати участь в тиражах Мега Мілліонс з України так само просто, як якщо б ви перебували в США, завдяки першому в світі лотерейному сервісу Thelotter.com.

Для гри в Powerball - США необхідно вибрати п’ять основних номерів із числового діапазону від 1 до 69 і число Powerball з діапазону 1-25. Тиражі проходять по середах і суботах, стартова сума джекпоту становить $ 40 мільйонів. При цьому максимальної позначки джекпоту лотереї Powerball не існує, тобто, рости він може до безкінечності!

Переможці на TheLotter.com, зліва направо. Пенсіонер з Ель-Сальвадора з виграшем $ 1 мільйон, М. з Іраку, $ 6,4 мільйона, С. з Росії, € 824 тисячі на Австрія - Лото

Ексклюзивне фото з переможницею $ 1 мільйона на сайті TheLotter

П'ять номерів принесли 23-річній Наталії з України виграш в $ 1 мільйон у лотерею США Мега Мілліонс. Дівчина вгадала п'ять основних номерів з виграшної комбінації - 1, 10, 57, 66 і 75 і стала володаркою призу другої категорії.

Вигравши лотерейний приз через сайт TheLotter, переможець отримує 100% виграної суми, будь то невеликий виграш, або приз другої або третьої категорії.