“Лото-Забава»”: На Черкащині виграли 1 000 000 гривень

Останній зимовий тираж “Лото-Забава” під номером 1020 відбувся 24 лютого 2019 року

Зіркові ведучі Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк продовжують закликати всіх шанувальників лотереї дарувати своїм рідним та друзям білети “Лото-Забава”, а з ними і передвесняний настрій! На початку ефіру першою з великого лототрону випала кулька з парним числом 30, що гарантувало виграш одного мільйону гривень у категорії “три горизонталі з двома пільговими підківками”. Новоспечений мільйонер придбав свій щасливий білет №0053448 у м. Жашків (Черкаська область) на точці продажу лотерейних білетів у магазині за адресою: вул. Давиденка, 1. Переможець став 318-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів “Лото-Забава” та шостим у цьому році.   

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” запрошує головного переможця завітати до Києва, приєднатися до “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”  та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі “Два дні з життя мільйонера” для двох осіб. Нагадаємо, цією пропозицію вже скористалися мільйонери з Харківщини - Оксана Сорокіна та її свекруха Надія Андріївна. Гості отримали призовий сертифікат на 1 000 000 гривень з рук Анатолія Гнатюка у прямому ефірі “Лото-Забава” та провели незабутні вихідні у столиці протягом 8-9 грудня 2018 року.

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” вітає головного переможця 1020-го тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.