Поліція затримала "тітушок", які їхали з Києва до Одеси влаштовувати провокації

Поліція затримала автобуси з молодиками, які їхали до Одеси, щоб влаштовувати провокації

Про це написав радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook

"Коли в Одесі перебувають президент України Петро Порошенко, посол США в Україні Марі Йованович, спецпредставник США Курт Волкер  "знайшлися дегенерати, що вирішили "похитати трубу", - повідомив він.

Руслан Форостяк зазначив, зараз справа слідчих з’ясувати, хто саме і з якою метою направив сьогодні до Одеси з Києва групу проплачених молодиків. Нещодавно такі само були помітні в інших регіонах, де здійснювали незрозумілі провокації імітуючи протести праворадикальних сил під прапором якоїсь "Традиції та порядок".

"Але це вам не Житомир, де нещодавно вони побили вікна ОДА, тому вся оця проплачена "тітушня" щойно була зупинена на під’їздах до Одеси, де потрапила у засідку силовиків", - додав представник поліції.

 

Форостяк зауважив, що замовника акції буде обов’язково встановлено, про що додатково проінформують суспільство.

 

  • Нагадаємо, 26 лютого зранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що з Києва в Одесу виїхали два автобуси з озброєними людьми. Для перевірки даної інформації на в'їзд до Одеси прибули бійці батальйону поліції особливого призначення та підрозділи тактико-оперативного реагування.