Українців очікує похолодання. Прогноз погоди від Наталки Діденко

У середу, 6 березня, температура повітря у більшості областей України буде +4°C...+9°C, на Закарпатті до +9°C...+12°C, на півдні буде тепло, +7°C...+13°C

Про це повідомила синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

6 березня опадів буде не багато, на заході та півночі очікується дощ. Але на крайній півночі можливий навіть мокрий сніг, адже завтра у північний частині України дещо похолодає і температура повітря знизиться на 2-4°C і втримається вітер. 

За прогнозами пані Діденко, у середу, 6 березня, температура повітря у більшості областей України буде +4°C...+9°C, на Закарпатті до +9°C...+12°C, на півдні буде тепло, +7°C...+13°C.

7-8 березня в Україні очікується комфортна, тепла погода. Температура повітря підвищиться до +10°C...+15°C, однак втримається поривчастий вітер.

За попередніми прогнозами, 9 березня втримається короткочасне похолодання і далі, ймовірно, воно посилиться 10-11 березня.

У Києві 6 березня буде без істотних опадів, максимум збільшення хмарності чи місцями невеликі опади. Буде хмарно, вогко, вітряно та прохолодно, очікується близько +5°C.

7 та 8 березня у столиці підвищиться температура повітря, але втримається поривчастий до сильного вітер.