Дівчину хотіли зняти з рейсу за "надто відвертий топ". Авіакомпанії довелося вибачатися

Авіакомпанія Thomas Cook Airlines вибачилася перед 21-річною Емілі О'Коннор, яку хотіли зняти з рейсу через "занадто відвертий", на думку співробітників, топ

Про це 13 березня повідомив телеканал CNN.

2 березня О'Коннор летіла з британського Бірмінгема на іспанський острів Тенеріфе. За її словами, при вході в літак бортпровідники сказали, що одяг дівчини недоречний і може образити пасажирів відвертістю. На ній був чорний топ і приталені штани.

О'Коннор написала в твіттері, що її попросили надіти щось поверх топа. В іншому випадку екіпаж пригрозив, що її знімуть з рейсу. Після цього дівчина запитала у інших пасажирів, чи ображає їх її зовнішній вигляд. Ті, за словами дівчини, зауважень не висловили.

Під тиском екіпажу О'Коннор довелося позичити куртку. Бортпровідники слідкували за нею, поки не переконалися, що пасажирка надягла куртку.

За словами представника Thomas Cook Airlines, авіакомпанія вибачилася перед О'Коннор за інцидент і попросила розповісти подробиці. Авіаперевізник сказав CNN, що працівники компанії "могли б впоратися з ситуацією краще".

В авіакомпанії уточнили, що в Thomas Cook Airlines дотримуються певної політики щодо одягу пасажирів. Наприклад, на борту не можна перебувати босоніж або в одязі з образливими гаслами чи зображеннями. "Перед нашими екіпажами стоїть складне завдання по реалізації цієї політики, і вони не завжди розуміють її правильно", - уточнив авіаперевізник.