UPark оголосив, хто стане хедлайнером третього дня фестивалю замість The Prodigy

Закривати UPark Festival 2019 буде південноафриканський хіп-хоп-гурт Die Antwoord

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook-сторінку фестивалю UPark.

У зв'язку із загибеллю Кіта Флінта The Prodigy скасували всі виступи. Не відбудеться і київський концерт гурту, що мав пройти в рамках фестивалю UPark 18 липня.

Читайте також: Найвідоміший "психопат" у музиці. 10 фактів з життя вокаліста The Prodigy Кіта Флінта

Організатори фестивалю оголосили, що закривати UPark 18 липня буде південноафриканський хіп-хоп-гурт Die Antwoord.

"Їхній минулий виступ розірвав Київ на шматки і дав чітко зрозуміти, що таке справжній лютий рейв. Всупереч побоюванням стосовно того, що перший концерт стане єдиним, повернення гурту в Україну виявилося неминучим. Раді поділитися новим іменем у лайнапі UPark Festival: зустрічайте, зірки південноафриканського хіп-хопу й один із найбільш провокаційних гуртів сучасності Die Antwoord", - повідомили організатори музичного фестивалю.

Вихідці з Кейптауна Тюдор Джонс (Ninja) і Йоланді Віссер (¥o-landi Vi$$er) злетіли після випуску дебютного відео Enter the Ninja. 

На рахунку колективу чотири повноформатних альбоми та десятки провокаційних кліпів. Вперше Die Antwoord дали концерт у Києві минулого року.

Цього року UPark Festival пройде з 16 по 18 липня в Sky Family Park у Києві біля відкритого басейну площею 1500 кв. м. Серед вже заявлених виконавців - SWMRS, Nothing But Thieves, BRING ME THE HORIZON, Pale Waves, Rag'N'bone Man, Thirty Seconds to Mars, MØ. Ще частина музикантів, які доповнять список учасників фестивалю, будуть названі з часом.

Фестиваль UPark поверне гроші за квитки через скасування виступу The Prodigy.