"Подарунок з небес": два американця знайшли посеред поля холодильник із пивом

Два американці виявили повний пива холодильник посеред затопленого поля

Про це повідомляє WSB-TV.

У неділю, 17 березня, Кайл Сімпсон (Kyle Simpson) і Гейленд Стауффер (Gayland Stouffer) йшли через поле до дороги після того, як цілий день прибиралися в хатині у одного з них. Будівля, розташована на річці в окрузі Батлер, штат Небраска, постраждала через нещодавню повінь.

У 45 метрах від дороги Стауффер помітив невеликий холодильник. З цікавості чоловік відкрив його і виявив, що той заповнений холодним пивом. Друзі випили по одній банці і забрали холодильник собі. "Це був подарунок, посланий небесами, і ми були раді насолодитися ним", - зазначив Сімпсон.

Наступного дня чоловіки опублікували в соцмережах фотографію і пост з розповіддю про те, що трапилося. Лише за кілька годин вони набрали більше 7,5 тис. лайків. Коментатори жартівливо називали холодильник "чарівним".

Фотографію побачив і власник холодильника Брайан Хілі (Brian Healy). Пристрій здався чоловікові знайомим, тим більше що пиво в ньому було саме тих марок, що любить його сім'я. Холодильник перевезли в хатину на річці з квартири після пожежі, адже він пропах димом. Коли будинок зруйнувало через повінь, він поплив за течією в поле. Хілі зв'язався з Сімпсоном, і той обіцяв повернути йому холодильник разом із залишками пива.