Мир настане тоді, коли президентом Росії стане агент СБУ, що підпише акт про капітуляцію, - Данилюк

Справжній мир з Росією буде можливим лише за умови підписання керівництвом країни-агресора акту про капітуляцію

Про це ввечері у п'ятницю, 22 березня 2019 року, заявив кандидат в президенти Олександр Данилюк під час дебатів на каналі Еспресо.TV, які вів Антін Борковський.

Читайте такожКандидати в президенти України: хто є хто

"Путін не може домовитися ані з Порошенком, ані з іншим будь-яким президентом України ні про що, окрім знищення нашої держави. Ми повинні це розуміти. І ми повинні зрозуміти, що, безумовно, президентом України хтось буде. І ми повинні не обирати тих, хто обіцяє нам солодку брехню у вигляді миру. Миру не буде, допоки президентом Російської Федерації не стане агент Служби безпеки України, який підпише акт про капітуляцію Російської Федерації", - зазначив Данилюк, відповідаючи на запитання журналіста Мілана Лєліча про те, на що мають налаштовувати виборців кандидати в президенти.

Читайте також: 5 тисяч на корову та "шаровий" інтернет. Що декларують кандидати в президенти в своїх економічних програмах

Окрім того, за словами Данилюка, від війни на Донбасі насправді "втомилися" ті, хто не був на фронті і жодним чином з ним не пов'язаний.

Окрім Данилюка в програмі також приймали участь Геннадій Балашов та Роман Безсмертний.