На столичному проспекті Перемоги зіштовхнулися два таксі: троє постраждалих

У Солом'янському районі міста Києва, на перетині вулиці Гарматної та проспекта Перемоги, де організована нова схема руху на час реконструкції Шулявського шляхопроводу, сталася ДТП з трьома постраждалими

Відбулося зіткнення двох Peugeot і обидва є автомобілями служби таксі, передають ВартовіЕспресо.

За попередніми даними, зі слів водія універсалу Peugeot 308 сірого кольору, який опинився на боці, він рухався по проспекту Перемоги і на перехресті виконував лівий поворот на вулицю Гарматну на дозволяючий сигнал світлофора. Однак його з невідомих причин не пропустив водій Peugeot 301 білого кольору, який рухався проспектом Перемоги від Святошина у напрямку серемістя.

Буцімто в момент поворот сріблястого "Пежо" для білого "Пежо" горів забороняючий сигнал. Від удару сріблястий Пежо перекинувся і опинився на тротуарі.

Читайте також: Українці тисячами вбивають один одного в аваріях на дорогах. Чому так відбувається

В результаті ДТП постраждав керманич білого "Пежо", якого забрали з ЗЧМТ, закритою травмою грудної клітини та живота, а також підозрою на перелам ноги. Також медики надали допомогу одному з пасажирів білого "Пежо", від госпіталізації постраждалий відмовився.

Скоріше за все, люди в білому "Пежо" не скористалися пасами безпеки, про що свідчать деформації крісел водія і переднього пасажира - в них врізалися задні пасажири.

Також забрали до лікарні жіночку-пасажира зі сріблястого "Пежо", вона, скоріше за все, також знехтувала пасами безпеки, тому під час перекидання вона отримала травму ноги і кісток таза.

Через ДТП утворився величезний затор від станції метро "Берестейська" в напрямку центру.

"Відзначимо, що не вдалося поспілкуватися з іншим учасником і почути його версію. Хто ж саме з водіїв порушив правила проїзду перехрестя - встановить слідство", - наголошується у повідомленні.