Тимошенко припустила обʼєднання з Гриценком

Кандидат у президенти лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не виключає об'єднання з іншим кандидатом, лідером партії "Громадянська позиція" Анатолієм Гриценком

Про це вона заявила в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону. 

"Я думаю, що Анатолій Гриценко - це серйозний політик, це достатньо розумна людина. І може бути по-різному: ми можемо після всіх політичних перегонів з ними бути або разом, в одній демократичній команді. Це було б прекрасно. Або ми можемо бути опонентами", - сказала вона.

Тимошенко також зазначила, що в обох випадках це буде або цивілізована європейська співпраця, або цивілізована європейська конкуренція.

Читайте також: Кандидати в президенти України: хто є хто

"У цьому є така позитивність тих кандидатів у президенти, які ідуть і мають підтримку людей. Які представляють оцю європейську Україну насправді", - додала вона.

Лідер "Батьківщини" також сказала, що поважає як людину кандидата у президенти, керівника "Студії "Квартал 95" Володимира Зеленського, але вона як політика його не розуміє.

"Володя - це (спосіб) серйозно дати по обличчю всьому політикуму, який не робив те, що обіцяв, і який довів країну до такого стану. Але у той же час Володя - це і певний тест на здатність нації до політичного самогубства. Тобто тут (треба) не перейти межу. Да, відплатити політикам потрібно, но при цьому не собі. Як артиста я його люблю, як людину я його дуже поважаю, як політика я просто його не розумію. Але це не заважає мені його просто поважати", - сказала Тимошенко. 

Читайте також: 10 фактів із життя Анатолія Гриценка