Українські шини завоювали ринок Америки

Кожному українському виробнику відомо, що постачання власної продукції на ринок США – велике досягнення

Адже там панують високі критерії щодо відбору якості продукції. Білоцерківські шини  довели, що відповідають світовим стандартам. 

Вихід до країн американського континенту став можливим ще п’ять років тому - під час  міжнародної виставки Sema Show 2013 в Лас-Вегасі. Поряд із шинами відомих європейських та азіатських виробників  українські шини Білоцерківського шинного заводу брендів Premiorri та ROSAVA були єдиними експонатами шинних виробників пострадянського простору.   Демонстрація шин у тій виставці стала успішним дебютом, що проклав шлях на американський ринок. Згодом  здійснено перші поставки шин до США.

Незабаром американські партнери з США  відвідали Білоцерківський шинний завод, ознайомилися з технологічним виробництвом шин та широким асортиментом продукції. Візит, що  справив на них приємне враження, став початком  співпраці   у сегменті агрошин щодо  комплектації сільгосптехніки – обприскувачів рослин на полях.

Згодом  білоцерківські шини  демонструвалися на виставці LATIN AMERICAN & CARIBBEAN TYRE EXPO у Панамі (2016 - 2018 рр.).   Зацікавленість  українськими шинами стала новим кроком для розширення географії експортних ринків в Америці.
 
 
Наприкінці 2018 року вперше до США  у штати Техас і Флорида було відправлено 10 контейнерів легкових шин PREMIORRI Solazo і ROSAVA ITEGRO. 
 
Цього  року у березні до Америки "пливе" чергова партія шин PREMIORRI Solazo - наступні 5 контейнерів! Наразі проводяться переговори  щодо збільшення об’ємів поставок до 25 контейнерів уже до кінця 2019 року!