В американському Сиетлі сталася стрілянина, двоє загиблих

У США на півночі Сіетла, штат Вашингтон, невідомий чоловік влаштував стрілянину

 Про це повідомляє SPD Blotter.

Двох людей було вбито і двоє отримали поранення. Зловмисник відкрив вогонь по декільком транспортним засобам і викрав автомобіль. 

"Двоє людей було вбито, ще двоє - чоловік і жінка - отримали серйозні поранення в районі Санд-Пойнта у вівторок після того, як нападник відкрив вогонь по декільком транспортним засобам, включаючи автобус, і викрав автомобіль, коли прибула поліція", - йдеться в повідомленні.

Заступник начальника поліції Марк Гарт Грін повідомив журналістам, що підозрюваний, який був озброєний, у 16:00 підійшов до 56-річної жінки-водія в районі Лейк-Сіті і застрелив її, намагаючись викрасти її машину, пише USA Today.

Потім нападник вийшов на вулицю і відкрив вогонь по автобусу. Водій розвернув автобус, відвіз його в безпечне місце, а потім почав бити на сполох і повідомив, що в нього вистрілили.

За даними поліції, підозрюваний потім наблизився до іншого водія у червоному автомобілі марки Prius, стріляючи в нього.

Нападник заліз в Prius і поїхав на великій швидкості, коли прибула поліція. Він врізався в інший автомобіль, який знаходився недалеко від місця інциденту, убивши іншого водія, 70-річного чоловіка.

Поліції вдалося затримати того, хто стріляв. Медики доставили його в медичний центр Harborview з травмами, що не загрожують життю. Наразі він знаходиться під охороною поліції.