Економіка у нас нижче плінтуса, машинобудування взагалі не існує: Кучма пояснив, чому варто йти на вибори

Леонід Кучма розповів, над чим, на його думку, треба думати напередодні виборів президента

Коментар екс-президента України Леоніда Кучми напередодні першого туру президентських виборів навела у Facebook його прес-секретар Дарка Оліфер.

Кучма закликав українців прийти на вибори, адже зараз Україна розділена на дві різні країни. 

"Я згадую, що завжди в нас був лозунг "За єдину Україну!", про це ми забули. Бо їх дійсно сьогодні дві і одна робить спробу диктувати всім свою волю, а це - шлях в нікуди. Тому я думаю, що з цієї точки зору також люди повинні подумати - що ж завтра? Якою ми хочемо бачити Україну? Чи Україну таку, яка є сьогодні, чи все-таки ту, про яку ми мріємо і всі у виступах своїх згадують – що ми багаті, що ми такі талановиті і так далі. А коли ми такі, що займаємо останнє місце в усіх рейтингах, насамперед, з точки зору економіки. Економіка у нас нижче плінтуса, машинобудування взагалі сьогодні, можна сказати, не існує, залишки лише. Економіка на першому місці повинна бути сьогодні. Бо коли ми говоримо про армію, то як будувати Збройні Сили і потужну армію, якщо економіки нема у нас?", - наголосив колишній президент України.

Він додав, що важливо, щоб Україна цікавила іноземних інвесторі. "У таку країну, де не працює взагалі правова система, ніхто не прийде, а без іноземних інвестицій нічого не буде", - зауважив Кучма.

"У нас же люди добре розуміють, що вони хочуть завтра, от за завтра і треба проголосувати", - підсумував він.