У Зеленського спростовують інформацію про об'єднання з Тимошенко

Спікер передвиборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков спростував інформацію про "підкилимні ігри" зі штабом лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко

Про це він повідомляє Новое время.

"Ні з ким вступати в договірняки ми не збираємося... Я не зовсім розумію, як можна обговорювати те, що ще ніхто не отримав. Ми ще не перемогли. Як тільки переможемо, тоді будемо думати, як готуватися до парламентської кампанії", - сказав він.

За словами спікера штабу, команда Зеленського поки "справляється самостійно", а переговори про парламентські вибори можливі тільки, якщо "це буде вигідно країні".

Разумков наголосив, що такі переговори будуть носити відкритий і прозорий характер.

Він додав, що проведення виборів до Верховної Ради в два тури, на чому наполягає Тимошенко, може призвести до узурпації влади.

Нагадаємо, що народний депутат Мустафа Найєм повідомив, що Юлія Тимошенко і Володимир Зеленський ведуть переговори про об'єднання зусиль у другому турі виборів президента. За його словами, один із сценаріїв передбачає підписання меморандуму про створення парламентської коаліції, метою якої буде впровадження системи парламентських виборів у два тури.