"Якщо Тимошенко буде головою Верховного суду": член "Батьківщини" про ідею модерації дебатів між кандидатами

Член ВО "Батьківщина", нардеп V, VI, VII скликань Андрій Сенченко заявив, що Юлія Тимошенко може виступати арбітром дебатів між кандидатами в президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським хіба що з посади голови Верховного суду

Про це Сенченко заявив в ефірі програми "Політклуб" на Еспресо.TV.

"Як це буде виглядати? Сперечаються два кандидати і чому державний діяч Юлія Тимошенко повинна між ними виступати модератором? От якщо вона буде головою Верховного суду - тоді може", - сказав Сенченко.

При цьому член ВО "Батьківщина" зазначив, що не вважає державним діячем ні Володимира Зеленського, ні Петра Порошенка.

"А сьогодні два кандидати, які, сподіваюся, вийдуть на дебати, вони не є державними діячами. Зеленський - тому що він поки що нічого для нашої країни не зробив, але побачимо далі, а Порошенко - те, що він робив, - це моя суб'єктивна оцінка - він це робив для себе. Оце збагачення за рахунок держави, української армії, тарифів, Роттердам+. Тому я його теж не вважаю державним діячем", - додав Сенченко.

Юлія Тимошенко - це державний діяч, людина, яка дуже відповідально відноситься до вирішення проблем країни. Так, вона, може, у житті і в політиці робила помилки, як і кожна людина. Але дуже багато зробила для своєї країни.