Зеленський зустрівся із Гриценком

6 квітня відбулася зустріч між кандидатами у президенти України Володимиром Зеленським та Анатолієм Гриценком

Про це повідомив Анатолій Гриценко у facebook.

"Розмова очі-в-очі. Сьогодні мав зустріч з Володимиром Зеленським. Не для власного працевлаштування чи входження нашої команди в його команду, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави", - написав Гриценко.

За словами Гриценка, Зеленський не має наміру відмовлятися від курсу на ЄС і НАТО та здавати Україну Володимиру Путіну.

"Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, чи принижувати українську мову? Ні, не буде. Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних", - повідомив Гриценко.

Також він зазначив, що Володимир Зеленський піде на дебати з Петром Порошенком.

"Чи піде він на публічні дебати з Петром Порошенком на НСК "Олімпійський"? Піде і серйозно до них готується. Чи адекватно він оцінює свого суперника, його сильні сторони і його підступність задля збереження президентського крісла? Адекватно, шапкозакидацького настрою немає", - вважає Гриценко.

Також Анатолій Гриценко розповів, за яких умов він проголосує за Володимира Зеленського у другому турі.

"Наостанок, оскільки і ви мене про те питаєте: чи проголосую я особисто за Володимира Зеленського в другому турі? Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими - тоді напевно проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс", - зазначив Гриценко.