"Під домом кричать майдануті, а я включала "Сватів": Поклонська записала відео на підтримку Зеленського

Екс-"прокурор" окупованого Криму Наталія Поклонська заявила, що підтримує кандидата у президенти України Володимира Зеленського і записала відео

Відповідне відео опублікували у Youtube.

Поклонська сказала, що їй Зеленський подобається, бо він чудовий актор і режисер. Зокрема, вона любить серіал "Свати" і подякувала Зеленському, що завдяки серіалу засинала, коли "майдануті" кричали під вікнами.

"Я дуже люблю його серіал "Свати". Ми з дитиною постійно дивилися, до речі кажучи. Коли майдан був на вулицях Києва, коли не вдавалося перебувати вдома у себе, під будинком внизу кричали ці майдануті, дійсно спати там неможливо, тому що каструлі гримлять, багаття горіло, чайок кипить, покришки горять, дим летить. Парубій своїм гаркавим голосом кричить "ганьба, стрілять" - хвора людина. Я включала "Свати" в ноутбуці і ось піц цю музику, під їхню розмову я засинала, хоч як то заспокоювалася", - сказала Поклонська.

Вона згадала і інший серіал - "Слуга народу". На її думку, він був спеціально запланований, щоб вплинути на людей.

"Фільм його "Слуга народу" - це не просто фільм. Це уявляєте вже, за скільки часу вони запланували, щоб вплинути на розум людей, але тільки люди переплутали, життя це - не фільм. Такий трюк психологічний, вплив на підсвідомість. Команда у Зеленського напевно хороша ", - сказала Поклонська.