Промоутер пояснив, чому Усик не вибрав бій з росіянином Повєткіним

Промоутер Едді Хірн розповів, чому українець Олександр Усик битиметься з камерунцем Карлосом Такамом, а не росіянином Олександром Повєткіним

Слова Хірна наводить vringe.com.

"Причина в тому, що Повєткін не зовсім вчасно прийняв бій. Врешті-решт він це зробив, але... Я думаю, бій з Такамом ідеальний. Це складний бій. Усик переходить з важкої вагової категорії до великого сильному мужика, який буде йти вперед, тиснути, без зупинки викидати удари. Багато людей в боксі зараз говорять, що це складний бій. Будучи абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі і піднявшись до надважкої ваги, він може боксувати з ким завгодно і все буде добре. Йому подобається відчувати себе, і ми очікуємо чудовий бій", - заявив американець.

Хірн також розповів, наскільки довго залишилося чекати бою між Усиком і британцем Ентоні Джошуа.

"Недовго. Може, бій буде в листопаді-грудні або найпізніше - це березень-квітень 2020 року. Він повинен стати обов'язковим претендентом на титул WBO. Я думаю, що насправді це питання більше до Усика, бо 25 травня він розповість нам усе, що нам потрібно знати. Якщо він вийде в ринг і нокаутує Такама, ми можемо сказати: "Робимо бій зараз" або ж ми можемо сказати: "Давайте проведемо ще один поєдинок". Це дивовижний бій, і ми не можемо його дочекатися. Джошуа готовий", - сказав промоутер.