Серсея з "Гри престолів" розповіла про зйомки топлес, депресію та ненависну перуку

Ліна Гіді, яка зіграла Серсею Ланністер, розповіла, як вона ставиться до сцен з оголенням та до реквізиту

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Fox News.

Ліна не оцінила реакцію, яку вона отримала від шанувальників після відомої оголеної сцени (10 серія 5 сезону). Вона зазначила, що в період знімань цієї серії вона була вагітна і тому, замість неї оголеною серед натовпу пройшла дублерка. 

"Деякі люди думають, що я не така гарна акторка, бо використала дублера. І знаєте що? Мене це дійсно шокувало. Я знімалася оголеною, мене це зовсім не бентежить. Але я дуже емоційна акторка, це визначає мою роботу - я не знаю іншого способу грати", - сказала вона.

Вона також розповіла, що роль Серсеї була для неї викликом, бо цей персонаж допоміг їй впоратися з післяпологовою депресію, на яку вона страждала під час знімань перших сезонів серіалу. 

Читайте також: Загадки тизера, версії фанів та натяки від акторів. Усе про фінальний сезон "Гри престолів" без спойлерів

"Це було жахливо - у мене була післяпологова депресія, але я цього не знала.", - розповіла вона.

За її словами, під час знімань вона пережила важкий час, поки з'ясовувала, яке материнство насправді.

"Це було складно", - сказала акторка.

Гіді розповіла про те, чого вона хоче позбавитися назавжди - перука Серсеї.

"Я ненавиджу цю річ. Мені б хотілося спалити її", - зізналася вона.

Працівники студії запитали у неї, що б вона хотіла взяти з реквізиту її героїні, але Гіді відповіла, що їй не потрібно нічого.

Крім того, виконувачка ролі Серсеї Ланністер розповіла про останній день знімань серіалу. За її словами, коли все було відзнято, вона "потрапила у машину та розплакалася, я була спустошена". Крім того, актриса зізналась, що це були надзвичайні 9 років.

Нагадаємо, що в ніч на 15 квітня відбулася прем'єра першої серії фінального сезону "Гри престолів". Епізод злили в мережу ще до офіційної прем'єри.