Батьки викинули колекцію порно та секс-іграшок свого сина. Тепер він з ними судиться

Житель Мічигану подав до суду на своїх батьків за те, що вони викинули його колекцію порно і секс-іграшок. Він хоче компенсації у розмірі $ 86 тисяч

Про це повідомляє місцевий телеканал Fox.

У жовтні 2016 року позивач тимчасово переїхав до батьків після розлучення. Через десять місяців він поїхав на нове місце проживання в Індіану. Батьки імовірно привезли речі сина в його новий будинок, але коли той розбирав коробки, він помітив відсутність колекції порно.

До позову позивач додав фрагменти його листування з батьками, в яких вони пояснили, що знищили всю його колекцію. У неї входили дванадцять коробок з фільмами для дорослих і ще дві з секс-іграшками.

За словами батька позивача, батьки хотіли допомогти йому зберегти психічне здоров'я. "Я б зробив те ж саме, якби знайшов у тебе кілограм кокаїну", - написав батько в листі до сина. Він також стверджував, що позивача вигнали зі школи а потім і з коледжу за те, що він продавав там порнографію.

Чоловік звернувся в офіс шерифа округу Оттава в Мічигані. У заяві він оцінив вартість колекції майже в $29 тисяч. Місцева влада спочатку відмовилася розглядати справу, але чоловік продовжував наполягати. Він, за його словами, надіслав 44 електронні листи з доказами цінності втрачених фільмів.

Читайте також: Тренди порно задають Трамп та мультики: що дивилися в Україні і світі у 2018 році