Порошенко почав "телефонувати" українцям та запрошувати на вибори

Українцям почав "телефонувати" чинний президент та кандидат у президенти Петро Порошенко із запрошенням на вибори, які відбудуться 21 квітня

Про це повідомляють користувачі соцмережі Facebook.

Зокрема, народний депутат від Самопомочі, заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд написала, що Порошенко зайнявся "сеансом одночасного обдзвону депутатів". 

"Тобто ти береш слухавку, а там голосом Левітана: "Це Президент Петро Порошенко! 21 квітня вирішальний вибір!...". І так хочеться йому відповісти "Пане Президенте! Астанавітєсь!". Але ж не почує, хоч і пообіцяв...", - написала вона.

Про "телефонний дзвінок" від президента повідомив і політтехнолог Сергій Гайдай. 

"Мені подзвонив Порошенко. Айфон висвітлив київський міський номер. Я впізнав його голос. Здригнувся", - написав він.

Гайдай написав, що не очікував запрошення на дебати.

"Голос у нього був бадьорий, навіть веселий і незлобивий. Просто так по-товариському покликав мене на дебати, на Республіканський стадіон в Києві. Покликав і поклав трубку", - повідомив політтехнолог.

Про двінок від президента повідомив і екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко.

"Дзвінок з невідомого номера. Взяв слухавку. Несподівано знайомий голос: "Це Петро Порошенко. 21 квітня вирішальний день..." Вимкнув", - написав він.

У коментарях під дописами користувачі повідомляли, що їм теж телефонували із запрошенням на дебати. 

Зокрема, нардеп Остап Єднак написав "І мені дзвонили :)". 

Деякі користувачі зреагували негативно на запрошення президента:

"Мені теж дзвонив Порошенко, слухати не стала, відключилася, кинула трубку, Харків", - написала користувач Лариса Молявко.

Нагадаємо, 19 квітня, у п'ятницю, між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенко відбудуться дебати на НСК "Олімпійському".