Американець хоче одружитися з іграшковим роботом-тролем

Житель американського міста Тонітаун, штат Меріленд, має намір одружитися з іграшковим тролем-роботом

Про це повідомляє Times Now News.

29-річний Джої Морріс купив іграшку на аукціоні eBay за $20 в грудні 2017 року. Йому здалися привабливими "розпатлане волосся рожевого кольору і задоволена усмішка". Він вважає, що між ним і тролем зав'язалися романтичні стосунки і сподівається з часом закріпити їх офіційним шлюбом.

Чоловік і раніше закохувався в неживі предмети. "Я зрозумів, що мене тягне до речей в десять років, коли мені захотілося дружити з лампою в школі", - розповідає він. Пізніше його захоплювали лялька, яку звали Мертва Донна, і трансформер Оптимус Прайм в формі вантажівки.

Морріс стверджує, що його інтерес до робота-троля куди серйозніший, ніж до лампи, Донні і Оптимуса Прайма. Він має намір з'їздити з іграшкою на відпочинок до Флориди і подумує про весілля. "Мені говорили, що мої уподобання - це психічний розлад, дехто навіть порівнював це з зоофілією, - каже чоловік. - Я намагаюся ігнорувати таких людей і триматися від них подалі".

Зріст троля-робота становить близько 12 сантиметрів, не рахуючи зачіски заввишки 10 сантиметрів. Він входив в набір ляльок-тролів для хлопчиків, який випускався в 1990-і роки. Інші тролі з набору були піратами, ніндзя, вікінгами, поліцейськими, лицарями, панками, ковбоями, футболістами, хокеїстами, боксерами, скейтбордистами, генералами, аквалангістами, пілотами, вампірами, перевертнями і циклопами.

Людей, які відчувають романтичний потяг до неживих об'єктів, називають об'єктофілами або об'єктосексуалами. Детальніше про те, що таке об'єктофілія ви можете дізнатися у матеріалі "Кохатися з автівками та одружитись на ляльці: Хто такі об'єктофіли і звідки це явище".

Добре відомий приклад наявності об'єктофілії - американка Еріки Лабра (Erika LaBrie), яка в 2007 році уклала неофіційний шлюб з Ейфелевою вежею. Для Еспресо.TV вона розповіла, як це - кохати предмет, як тісно пов'язані об'єктофілія та аутизм і проблеми сексуальності у таких "стосунках".