Вийшла нова короткометражка за мотивами "Чужого"

Усього до сорокової річниці прем'єри "Чужого" 20th Century Fox покаже 6 короткометражних стрічок за всесвітом науково-фантастичної франшизи

Новий фільм "Ore" оприлюднили на YouTube-каналі Imagine Games Network.

Компанія 20th Century Fox провела конкурс з нагоди ювілею виходу науково-фантастичного горрору Рідлі Скотта "Чужий" та відібрала з 550 надісланих короткометражок 6 найкращих. 

Короткометражки "Alone", "Containment", "Harvest", "Night Shift", "Ore" та "Specimen" розповідають нові історії світу ксеноморфів. У центрі кожного фільму - протистояння людей і монстрів.

За сюжетом "Ore", Шахтарка Лоррейн заступає на свою зміну і виявляє загиблого колегу. Разом з іншими шахтарями вона намагається зрозуміти, що сталося, а заодно вижити і не попастися ксеноморфу.

Режисерами фільму виступили сестри Сем і Кейлі Спір.

Перший науково-фантастичний фільм жахів "Чужий" режисера Рідлі Скотта вийшов в травні 1979 року. Головну роль у ньому зіграла Сігурні Вівер. Фільм отримав низку нагород, серед яких премія "Оскар" за найкращі візуальні ефекти. Після цього вийшло ще кілька фільмів франшизи, прем'єра останнього з яких - "Чужий: Заповіт" відбулася в 2017 році.