У кіберспортсмена кинули крабом, коли він виграв черговий турнір

На чемпіонаті з файтингу Super Smash Bros. в американському штаті Меріленд в переможця Хуана де В'єдму кинули мертвого краба

Про це пише Kotaku.

Де В'єдма - чемпіон світу з Super Smash Bros. і відомий під ніком Hungrybox. Після перемоги над своїм супротивником Джозефом Маркеза (він грає під ніком Mango) де В'єдма простягнув йому руку, і в цей момент щось пролетіло поряд з головою геймера. Це зняв один з глядачів змагання.

Читати також: Заробляти мільйони "граючи". Хто такі кіберспортсмени і як у них все влаштовано

У ролику видно, як Hungrybox піднімає краба з підлоги, обертається до залу і починає запитувати, хто хто це зробив.

Пізніше де В'єдма у себе в твіттері вибачився за те, що втратив терпіння. "Хтось кинув у мене ******* краба. <...> Трохи в голову не потрапили. Що за ***** ", - написав геймер.

Організатори турніру повідомили, що порушника спокою зловили і вигнали з змагання. Йому довічно заборонили приходити на турніри, а його ім'я повідомлять іншим організаторам.

Читати також: Як стати кіберспортсменом. Інсайд від екс-гравця NAVI

Kotaku пояснює, що не дивлячись на титул де В'єдма багато фанатів недолюблюють його за те, якого бійця в Super Smash Bros. він собі вибрав. Hungrybox грає покемоном Джіггліпуфом. Де В'єдма пояснював, що спеціально вибрав непопулярного персонажа з неагресивним стилем боротьби.