Премія Коболєва: суд розгляне позов у липні

1 липня 2019 року Окружний адміністративний суд міста Києва розгляне позов щодо виплати премії голові правління ПАТ "НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву

Про це повідомляє прес-служба суду. 

"Відбулося підготовче засідання у справі за позовом ПАТ "НАК "Нафтогаз України" до Державної аудиторської служби України щодо виплати премії голові правління Андрію Коболєву", - йдеться у повідомленні.

Суд розглянув заяву представника Національного антикорупційного бюро України про залучення НАБУ до участі у справі як третьої особи та відмовив у її задоволенні.

"Сьогодні суд завершив підготовче провадження у справі та призначив на 1 липня розгляд справи по суті", - повідомила прес-служба.

Крім того, суд відмовив у задоволенні клопотання про розгляд справи у закритому судовому засіданні.

У суді нагадали, що позивач просить суд визнати протиправною та скасувати повністю вимогу Державної аудиторської служби України, у якій йдеться зокрема про те, що на порушення Постанови Кабінету міністрів України "Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств" голові правління Компанії Андрію Коболєву було виплачено премії у розмірі понад 228 млн грн.