Чи варто брати мікропозику?

Чи варто брати мікропозику, та й взагалі кредити? На це питання, коли настає час, кожен відповідає сам! В інтернеті ви знайдете багато інформації про переваги і недоліки МФО. Але в яких ситуаціях мікрокредит виручить безвідмовно, а коли у МФО брати кредит не варто?

 

Коли варто звертатися за мікропозикою

 

 

Гроші потрібні дуже терміново

 

Гроші можуть знадобитися у будь-який момент, але часом вони потрібні на невідкладні потреби. Раптові акції на товари і послуги, комунальні платежі, не вистачає коштів на оплату вигідної путівки… У цих та інших випадках, онлайн кредит — один з найкращих варіант.

У МФО ви зможете отримати потрібну суму всього за кілька хвилин (наприклад, у Credit365 до 20 000 грн за 15 хвилин). Багато компаній приймають заявки 24/7 і відправляють гроші на карту цілодобово.

 

Відмовляють у банках

 

Отримали відмову під час звернення за кредитом у банківське відділення? Не впадайте у відчай! Варто звернутися в мікрофінансову організацію, щоб отримати потрібну фінансову допомогу. Звичайно, це не означає, що ви стовідсотково отримаєте гроші. Просто у МФО вимоги до позичальників нижчі, не потрібна застава і поручителі.

Мікрокредит можуть отримати студенти і люди похилого віку, люди з низьким рівнем (або навіть відсутністю) доходу і проблемною кредитною історією.

 

Хочете взяти великий кредит у банку

 

Всі фінансові організації, що видають кредити, мають доступ до вашої кредитної історії. Особливо уважними є банки. Якщо ви звернетеся до них за кредитом на велику суму, вони не просто перевірятимуть наявність/відсутність прострочень з кредитів, а проаналізують те, як ви повертаєте позики. Порожній/поганий кредитний рейтинг буде причиною відмови (або прохання зменшити суму запиту).

Успішно закриті кредити в МФО допоможуть виправити/підвищити ваш кредитний рейтинг. Однак, такі кредити варто брати не частіше, ніж раз на 2-3 місяці.

 

Коли не варто звертатися за мікропозикою

 

 

Потрібна велика сума грошей

 

Знадобилася велика сума грошей (на купівлю житла, автомобіля або для бізнесу)? Краще звернутися в банк! МФО не пропонує великі кредити, та й відсотки в таких організаціях вище, ніж в банках.

 

Не впевнені, що повернете кредит вчасно

 

Ще до оформлення кредиту на сайті https://credit365.ua/ru на кредитному калькуляторі ви побачите точний розрахунок — коли і яку суму вам необхідно повернути з урахуванням комісії. Хоча більшість МФО пропонують зручну послугу продовження кредиту, оформляйте займ, якщо точно впевнені, що повернете його вчасно.