Сина Трампа допитають у Сенаті щодо зв'язків із Росією

Дональд Трамп-молодший уклав угоду з Комітетом з питань розвідки Сенату США, який контролюється республіканцями в Конгресі, щодо свідчень на слуханнях щодо російської справи наступного місяця

Про це повідомило в вівторок американське видання The Hill.

"Дональд Трамп-молодший погодився виступити в Сенаті перед Комітетом з питань розвідки для відповідей у другому раунді запитань, відповідно до повістки голови комітету Ричарда Барра (R-N.C.)", - зазначає видання.

Трамп-молодший уклав угоду в вівторок щодо зустрічі в комітеті наступного місяця, яка триватиме від двох до чотирьох годин. Очікується, що це будуть закриті слухання.

Як повідомило джерело, передбачається, що син президента відповідатиме на додаткові запитання щодо проекту будівництва Trump Tower у Москві, а також про зустріч у травні 2016 року з пов'язаною із Кремлем російським адвокатом Наталею Весельницькою. 

За словами іншого джерела, комітет окреслив десять тем, які він сподівається обговорити з Трампом-молодшим, але зрештою їх обсяг був обмежений до шести. Причому обидві сторони погодилися, що це буде остання поява Трампа-молодшого на слуханнях у комітеті.