У нас немає "м’ячиків", але ми вміємо з ними поводитися: жіноча збірна Німеччини з футболу знялася у резонансному відео

Жіноча збірна Німеччини з футболу напередодні чемпіонату світу знялася у мотиваційному ролику та висміяла традиційні суспільні забобони

Про це повідомляє DW Sports у twitter.

Футболістки збірної Німеччини іронічно зауважили, що їх у країні ніхто не знає, попри те, що вони вісім разів вигравали чемпіонат Європи та нагадали про забобони, щодо ролі жінки у суспільстві.

"Ми граємо за країну, яка навіть не знає, як нас звати. Ми ставали чемпіонами Європи тричі, чи не так? Ні! Вісім разів. За наш перший тріумф нам подарували чайний сервіз. З самого початку ми не просто боролися з суперниками - ми боролися з забобонами. "Жінки потрібні лише, щоб народжувати дітей", "їм місце в пральні", "це як дивитися на любителів ... У сповільненій зйомці".

Також спортсменки підкреслили, що вони мають право залишатися собою.

"Але знаєте що? У нас немає "м'ячиків". Але ми знаємо, як з ними поводитися. Наші обличчя розфарбовані. Нам подобається носити високі підбори. І гольфи. Ми любимо танцювати. Ми знаємо, чого хочемо. Приклад для наслідування? Нам просто потрібно подивитися в дзеркало. Не хвилюйтеся, вам не обов'язково знати, хто ми. Вам лише потрібно знати, чого ми хочемо. Ми хочемо грати в свою гру", - йдеться в ролику.