Чоловіки з нестандартною зовнішністю знялися у бодіпозитивній кампанії

Чоловіки з нестандартними тілами знялися в нижній білизні в бодіпозитивній кампанії сайту Manual, присвяченій чоловічому здоров'ю

Про це повідомляє Independent.

Мета акції - зруйнувати стереотип про ідеальне чоловіче тіло, який нав'язує реклама. "Якщо ви подивитеся на чоловіків в рекламі, то подумаєте, що у всіх є шість кубиків, густа щетина і вічна засмага. Це абсолютна брехня і не є показником мужності", - розповів про проект співзасновник Manual Джордж Полліс.

Серед чоловіків, які взяли участь в кампанії - перший британець, який став плюс-сайз моделлю в своїй країні. "Мені говорили, що всі чоловіки повинні виглядати певним чином, у них повинні бути рельєфні груди і кам'яний прес. Все це шкодило моїй психіці. Всі мої товариші були стрункішими за мене, і всі були в хорошій формі. Я був найбільшим хлопцем у класі, я відчував себе пригніченим і думав: невже я повинен так виглядати?" - зізнався 26-річний Уїттекер. - Але немає такого терміна, як ідеальне тіло. Його просто не існує, всі тіла по-своєму унікальні". У кампанії також знялися чоловік, який серйозно постраждав в автокатастрофі, трансгендер та чоловік з вітіліго.