В Україні стартував конкурс для підприємців "Село: кроки до розвитку"

Уже четвертий рік поспіль вітчизняний агрохолдинг МХП проводить конкурс "Село: Кроки до розвитку"

Він спрямований на підтримку малого бізнесу в сільській місцевості. 
Керівник відділу КСВ МХП Вікторія Нагірняк каже: "Дуже важливий розвиток та підтримка села. Маючи добробутну громаду в селах, ми будемо мати щасливе суспільство в Україні."
Сто підприємців матимуть змогу отримати грант у розмірі  50 тисяч гривень на відкриття чи розвиток власної справи. Один із пріоритетних критеріїв відбору переможців - бізнес повинен нести соціальну складову - добробуток та розвиток громади. Для реалізації своєї мрії треба лише зробити декілька кроків. "У першу чергу - вчасно подана заява, оформлена до відповідних вимог. Це бізнес план, про це ми будемо говорити й детально будемо ще консультувати. А далі - саме зміст проекту. Має бути соціальна складова, має бути організована у відповідному районі, де ми впровадимо наш проект де ми його розвиваємо. І креативність", - говорить керівник проектів ГО "Центр громадської експертизи" Роман Михайлов.
Проект "Село: Кроки до розвитку" розширює свою географію. Цього року участь приймають вже 8 областей. Ініціатори проекту запевняють: власний бізнес надихає селян на роботу на рідній землі та створює робочі місця. Заявки на участь у конкурсі прийматимуть до 30 червня. Конкурсна комісія відбере найкреативніших 100 бізнес-ідей і переможці отримають фінансування та необхідні консультації.