Студентів запросили на стажування до Кабміну

Державний секретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко запросив студентів українських вишів проходити стажування в Секретаріаті Кабміну та міністерствах

Про це він заявив 18 травня 2019 року під час третього Всеукраїнського форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #ЄдинийГолос, повідомляє Укрінформ.

"Ви знаєте про стажування - завжди є можливість пройти його в нас. Щочетверга в рамках "Єдиного голосу" - це майже стажування - ви можете спілкуватися з цікавими людьми, яких ми запрошуємо до нас поділитися своїм досвідом. Завжди можна звернутися до нас і прийти на екскурсію - це теж свого роду стажування, бо ви матимете можливість побачити, як працюють люди", - зазначив посадовець.

Для того, щоб потрапити на стажування, за його словами, потрібно: бути студентом, мати бажання, отримати відповідного листа у своєму ректораті, відправити його на адресу Бондаренка і - прийти на саме стажування.

При цьому він підкреслив, що нинішня молодь України має якісно інший погляд на проблеми та їх вирішення:

"У них є потреба і вони знають, як цю потребу реалізувати, тобто, маючи ідею, вони не бояться її озвучити та сказати, що можуть це зробити, достатньо лише кілька днів".