Євробачення-2019: учасник з Росії вибув з переліку фаворитів

Сергій Лазарєв опинився на 7-й сходинці рейтингу букмекерів після проведення 17 травня генеральної репетиції фіналу шоу в Тель-Авіві та голосувань міжнародного професійного журі

Про це свідчать дані сайту Eurovision World.

В Ізраїлі в п'ятницю ввечері, 17 травня, відбулась генеральна репетиція гранд-фіналу шоу. Саме під час генеральних репетицій напередодні телетрансляцій професійне журі країн-учасниць виставляє оцінки артистам. Ці бали будуть озвучені сьогодні в прямому ефірі, коли закінчиться глядацьке голосування.

Виступи учасників під час генеральних репетицій вплинули і на прогнози букмекерів.

Так, з п'ятірки фаворитів вибув росіянин Сергій Лазарєв, опустившись на 7-ме місце, та ісландський гурт Hatari, який вперше потрапив до топ-5 лише цього тижня, а зараз посідає 6-у сходинку.

На першому місці і надалі залишається представник Нідерландів Дункан Лоренс. На початку березня він очолив рейтинг букмекерів. Оприлюднена Лоренсом 7 березня композиція "Arcade" принесла йому місце в трійці лідерів. А представлення Сергієм Лазарєвим його пісні Scream підняло та остаточно закріпило нідерландця на першому місці в рейтингу букмекерів. До презентації пісні росіянин посідав першу сходинку.

Читайте також: Євробачення-2019 без України: падіння Росії, прорив з Азербайджану та інші фаворити конкурсу

До п'ятірки повернулися представники Швейцарії Люка Хані та Італії Махмуд.

Наразі рейтинг букмекерів виглядає так:

Станом на 14:30 18 травня