Виступ Лазарєва на Євробаченні підозріло нагадував номер співачки з Північної Македонії, - ЗМІ

Російський співак Сергій Лазарєв, який представив РФ на Євробаченні-2019, у фіналі виступав з конкурсним номером, дуже схожим на те, що підготувала представниця Північної Македонії Тамара Тодевська

На це звертає увагу Обозреватель.

"Виступи артистів у фіналі пройшли під номерами 5 і 8 (5 - Лазарєв, 8 - Тодевська). У обох виконавців основною декорацією стали дзеркальні екрани, на яких транслювали їх зображення. До того ж, принципи постановки номерів дуже схожі, як і їхні пісні", - зазначає видання.

Сам Лазарєв раніше прокоментував цю ситуацію, зазначивши, що їхні номери дійсно дуже нагадують один одного. Водночас він наголосив, що нібито принципово не дивився номери інших учасників, і подібність його програми на виступ Тодевьскої його ніяк не збентежила.

"Я не дивлюся номери інших учасників свідомо і принципово. Я бачив фотографії, схожі на сцені панелі. У нас вся концепція побудована на дзеркалах, на відображеннях, але наші історії різні. Головне, які емоції народжуються у глядача, коли він дивиться той чи інший виступ", - розповів співак.

Відео виступу Тодевської

Відео виступу Лазарєва