25 травня на фронті: з українського боку - без втрат, з російського - один поранений

У суботу, 25 травня 2019 року, збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню, з них один раз - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Росіяни та найманці також обстрілювали захисників України з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів

Про це йдеться у зведенні щодо становища в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 07:00 неділі, 26 травня, передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Усі випадки порушень окупантами режиму тиші зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід". Російсько-терористичні сили відкривали вогонь поблизу:

"Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об’єднаних сил, 25 травня одного окупанта було поранено", - наголошують у Міноборони.

Читайте також: Марк Войджер: Росія легалізує в ОРДЛО військовий плацдарм. Це може призвести до розширення конфлікту на інші області

Від початку поточної доби російські військові зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї один раз відкрили вогонь поблизу Гнутового.

Втрат серед українських військовослужбовців немає, втрати ворога уточнюються.

Читайте також: 10 фактів із життя Олександра Сирського. Хто такий новий командувач ООС