Музикант Moby вибачився перед Наталі Портман за те, що розповів про їхній роман

Американський музикант зазначив, що було необачливо писати у своїй книзі про стосунки з голлівудською актрисою, не узгодивши це з нею

Про це Moby написав у своєму Instagram.

Річард Мелвіл Гол, більш відомий як діджей та лідер гурту Moby, написав та видав автобіографічну книгу "Then It Fell Apart" ("Тоді все розвалилось"). У книзі він зокрема повідомив про свій давній роман з популярною голлівудською актрисою Наталі Портман.

Таке відверте зізнання спричинило шквал критики на адресу музиканта. Перед публікацією книжки він не узгодив із Портман те, що опублікує цей особистий спільний факт їхніх біографій.

Так, у своєму вибаченні музикант зазначив, що усвідомив, що критичні зауваження з цього приводу "дуже актуальні".

"Я також повністю усвідомлюю, що з мого боку було, дійсно, необачливо не повідомити [Наталі] про її включення до книги завчасно, так само, як і не повністю поважати її реакцію", - написав Moby.

Музикант підкреслив, що захоплюється Наталі, її розумом, креативністю та активною позицією щодо захисту прав тварин і ненавидить те, що міг завдати їй та її сім'ї страждань.

"Тому я прошу вибачення перед Наталі та усіма іншими людьми, яких я згадав у книзі "Then It Fell Apart", не сказавши їм завчасно. Також я згоден з тим, що, враховуючи нашу 14-річну різницю у віці, я мав діяти більш відповідально та коректно, коли ми вперше зустрілись з Наталі майже 20 років тому", - написав Moby.

Американська актриса Наталі Портман у шлюбі з танцюристом Нью-Йоркського театру балету Бенджаміном Мільп'є. Пара виховує двох дітей.