"Він дуже зубастий": Коломойський про відносини із Зеленським

Олігарх Ігор Коломойський розповів про його особисті відносини із чинним президентом України Володимиром Зеленським

Про це він розповів у інтерв'ю "Українській правді".

У Коломойського запитали, як він охарактеризує відносини із Зеленським.

"Я вважаю, що у нас дуже хороші відносини. Але вони утворилися протягом якогось тривалого терміну, останніх 7 років спілкування на тлі виробництва їх контенту, який транслювався у нас", - розповів він.

"Нещодавно його дружина давала інтерв'ю, сказала, що були і сутички в цьому плані. Вони сварилися, так. Щось показали, що щось не показали, якась ще була історія. Я не пам'ятаю подробиці. Він дуже зубастий. Дуже зубастий", - додав він.

Журналісти попросили уточнити олігарха, як він познайомився із Зеленским. 

"Познайомилися ми десь раніше...причому він не виступав, що не був артистом, він був гостем. Хіхонькі-хахонькі, анекдоти. Він дуже живий, веселий, з хорошою реакцією. З ним треба бути на одній хвилі, можна відстати. Ми теж вміємо пожартувати, але він на голову вище, він професіонал", - відповів Коломойський.

За його словами, він дізнався, що Зеленський збирається балотуватись у 2017 році.

"Ми просто десь обговорювали. Це було за тиждень або за два до того, як дзвонили Вакарчуку. Він сказав, що у нього є такі думки. Потім через два тижні якось перетнулися, ще одна була зустріч. "Ну давай цьому зателефонуємо", і все - знайшли його телефон, подзвонили", - розповів Коломойський.

Він також підозрює, що ймовірно, Зеленський думав йти у президенти ще у 2015 році, коли знімав серіал "Слуга народа".

"Я підозрюю, що він думав з 2015-го, коли "Слугу" робив. А потім вже по реакції, за рейтингами, по всьому, що сталося, по реакції можновладців, Петі...", - резюмував Коломойський.