"Боротимемося разом": Саакашвілі записав відеозвернення до українців

Міхеїл Саакашвілі записав відеозвернення, в якому подякував президенту Володимиру Зеленському за повернення українського громадянства, та пообіцяв українцям боротися за перетворення України на "провідну наддержаву європейського континенту"

Відеозвернення Саакашвілі оприлюднив у Facebook.

"По-перше, велика подяка, велике спасибі президенту Зеленському, по-друге, велике спасибі тим людям, які ці місяці та роки надавали мені моральну підтримку. Я перед вами навіки в боргу", - сказав Саакашвілі.

Також політик звернувся до своїх опонентів, які не хочуть бачити його в Україні.

"Хлопці, я багато років мешкав в Україні, я навчався в Україні, закінчив український університет Шевченка, 2 роки служив у збройних силах на території України, двічі був політв'язнем на території України за свої політичні погляди, тому я кровно пов'язаний із Україною", - сказав Саакашвілі.

Також політик назвав себе "одним із головних уболівальників України".

"Я був на першому Майдані, на другому Майдані і є одним із головних уболівальників, яких Україна має у світі. Тому боротимемося разом із вами за те, щоб Україна стала провідною наддержавою європейського континенту. Не Польща, не Франція, не Німеччина, а саме Україна", - додав Саакашвілі.